fbpx

Politică de confidențialitate

 

PRINCIPII DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Împreună cu Condițiile de utilizare și Principiile de utilizare a cookie-urilor, acest document explică modul în care colectăm și preluăm datele dvs. personale pe paginile CUFARUL MEU și în celelalte servicii ale noastre. Versiunea actuală a condițiilor este disponibilă pe acest site.

Oferim transparență

Folosim și împărtășim informațiile pe care le colectăm numai în modurile descrise în acest document.

Vă asigurăm securitatea informațiilor

Ne angajăm să păstrăm în siguranță informațiile personale pe care ni le furnizați.

Aveți control asupra datelor dvs.

Setările personale de informații și de comunicare pot fi actualizate oricând. La solicitarea dvs., datele dvs. personale vor fi șterse.

  1. CE DATE PROCESĂM?

1.1. Datele furnizate de clienți. Pe CUFARUL MEU procesăm informații personale despre utilizatori. În principal, procesăm datele personale pe care ni le furnizați atunci când vă abonati la newslatter pe CUFARUL MEU. Aceste date includ numele si adresa de e-mail.

1.2. Datele colectate prin cookie-uri. Pentru o mai bună direcționare a campaniilor publicitare și îmbunătățirea produselor și serviciilor, CUFARUL MEU utilizează informații despre articolele achiziționate de clienții noștri. Dacă ați permis stocarea cookie-urilor în browser și sunteți de acord cu utilizarea acestora, GLAMI primește informații despre vizitele dvs. de pe site, produsele vizionate și alte activități de pe site.

1.3. CUFARUL MEU nu colectează sau nu procesează în altă formă niciun fel de informații personale sensibile, cum ar fi, de exemplu, informații despre starea dvs. medicală, religie sau convingeri etc.

  1. ÎN CE SCOPURI SUNT PROCESATE DATELE?

2.1. Pentru ofertele noastre de produse și promovarea GLAMI sub formă de comunicare promoțională trimisă utilizatorilor, CUFARUL MEU utilizează în principal adrese de e-mail. Procesarea se face în acest caz numai pe baza consimțământului dvs., care este în totalitate voluntar. Chiar dacă nu sunteți de acord, puteți continua să utilizați site-ul nostru în totalitate. Rețineți că abonarea pe CUFARUL MEU poate fi efectuată numai de persoane cu vârsta mai mare de 15 ani. Acordul dvs. poate fi retras în orice moment făcând clic pe link-ul din orice comunicare comercială.

2.2 Pentru o mai bună direcționare a reclamelor și promovării, CUFARUL MEU procesează date despre cookie-uri în vizitele pe site, produsele vizionate și alte activități de pe site. Procesarea este posibilă numai pe baza consimțământului dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor relevante. Acest consimțământ este în întregime voluntar. De obicei, pe baza datelor furnizate, CUFARUL MEU obține statistici, analize și rapoarte privind comportamentul utilizatorilor site-ului. Acestea fac posibilă o mai bună direcționare a publicității sau adaptarea conținutului site-ului la ceea ce vă interesează cu adevărat și ceea ce căutați sau ceea ce interesează, în general, un grup mai mare de utilizatori. În acest caz, prelucrarea datelor cu caracter personal este de obicei automatizată. Pentru mai multe informații despre modulele cookie, consultați Principiile de utilizare a cookie-urilor.

  1. RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI ȘI ANULAREA TRIMITERII MESAJELOR COMERCIALE

Utilizatorii CUFARUL MEU se pot dezabona de la mesaje comerciale oricând, după cum urmează:

  • faceți clic pe link-ul din subsolul fiecărui mesaj comercial; sau

Cookie-uri. În cazul în care doriți ca dispozitivul dvs. să dezactiveze stocarea cookie-urilor, puteți schimba setările din browser. Dacă dezactivați cookie-urile pe CUFARUL MEU, anumite părți ale site-ului ar putea să nu funcționeze corect. Pentru mai multe informații despre retragerea consimțământului și ștergerea cookie-urilor, consultați Principiile de utilizare a cookie-urilor.

  1. CINE ARE ACCES?

4.1. Datele personale sunt procesate de CUFARUL MEU. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze secretul și această obligație continuă chiar și după terminarea colaborării cu CUFARUL MEU.

4.2. CUFARUL MEU, în calitate de administrator, instruiește alte entități cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, așa-numitele procesoare. Un procesor este orice entitate care procesează date personale în numele CUFARUL MEU într-un mod definit de CUFARUL MEU. În cazul în care permisiunea dvs. este necesară pentru procesare, în cazul prelucrării transmitem datele către procesoare numai dacă v-ați dat acordul. Furnizăm procesoarelor numai acele date absolut necesare pentru ca acestea să își poată furniza serviciile.

  1. PENTRU CÂT TIMP SUNT PROCESATE DATELE?

5.1. Păstrăm informațiile dvs. personale numai atâta timp cât este necesar pentru a vă conecta și a utiliza serviciile CUFARUL MEU, pentru a vă înțelege interesele și pentru a îmbunătăți produsele afișate pentru dvs. Dacă nu avem niciun motiv sau obligație legală să procesăm datele dvs., acestea vor fi șterse și stocate astfel încât să nu poată fi utilizate pentru a vă determina identitatea.

5.2. Mesajele comerciale sunt trimise utilizatorilor atâta timp cât consimțământul este dat. Datele colectate în scopuri de marketing prin cookie-uri sunt procesate de CUFARUL MEU pe durata consimțământului pentru utilizarea cookie-urilor, adică atâta timp cât stocarea cookie-urilor este activată în browserul dvs. În mod alternativ, datele sunt procesate până când veți refuza procesarea datelor în acest scop.

5.3. Procesarea ulterioară a datelor personale dincolo de limitele specificate se face de către CUFARUL MEU numai atunci când este necesar să se respecte legile aplicabile CUFARUL MEU. Indiferent de durata de păstrare a datelor dvs. personale, puteți solicita ștergerea acestora.

  1. CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

6.1. În ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal, puteți contacta CUFARUL MEU și solicita:

  • Informații privind datele personale prelucrate de CUFARUL MEU, scopul și natura procesării acestora, inclusiv informații cu privire la potențialii beneficiari ai datelor personale în afara CUFARUL MEU. Informații generale despre activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt incluse în aceste reguli.
  • Accesul la datele furnizate de dvs. către CUFARUL MEU, fie în timpul înregistrării, fie la efectuarea unei comenzi. Dacă exercitați acest drept, CUFARUL MEU va confirma dacă și ce date personale sunt prelucrate și, eventual, vă va furniza aceste date, împreună cu informații despre prelucrarea acestora.
  • Corectarea datelor personale, dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.
  • Explicarea și remedierea unei stări defectuoase (de exemplu, blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale), dacă credeți că CUFARUL MEU procesează date cu caracter personal în conflict cu viața personală și privată sau în conflict cu legea.
  • Ștergerea datelor personale (de exemplu, dreptul de a fi uitat) sau prelucrarea limitată a acestora atunci când nu mai sunt necesare în acest scop sau dacă CUFARUL MEU nu are motive legale de prelucrare a datelor cu caracter personal la momentul respectiv, inclusiv cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. Pentru a îndeplini aceste condiții, datele dvs. CUFARUL MEU vor fi șterse total sau parțial.
  • Dacă considerați că datele dvs. nu sunt gestionate corect, puteți depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

6.2. În plus, clienții CUFARUL MEU pot contesta prelucrarea datelor personale în cazul trimiterii de mesaje comerciale sau a evaluării preferințelor de cumpărături, pe baza cărora CUFARUL MEU va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

  1. SIGURANȚA DATELOR

7.1. CUFARUL MEU se angajează să asigure securitatea datelor dvs. Utilizarea datelor cu caracter personal se efectuează în deplină conformitate cu legile și reglementările aplicabile, inclusiv cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGDP). La prelucrarea datelor personale, CUFARUL MEU pune accent pe securitatea tehnică și organizațională a acestora.

7.2. Toate datele personale în formă electronică sunt stocate în baze de date și în sisteme care pot fi accesate numai de către persoanele care au nevoie să dispună imediat de informații personale în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura necesară. Accesul la aceste date personale este protejat prin parolă și firewall. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de către CUFARUL MEU, iar protecția este îmbunătățită în mod constant.

  1. CINE SUNTEM ȘI CUM SĂ NE CONTACTAȚI?

Compania CUFARUL MEU este operatorul de date al tuturor informațiilor pe care le colectăm de la dvs.

Dacă aveți comentarii cu privire la procesarea datelor cu caracter personal sau pentru a vă exercita drepturile, puteți contacta CUFARUL MEU prin e-mail la info@cufarulmeu.ro.

  1. EFICACITATE

9.1. Aceste reguli sunt valabile începând cu 06.03.2021.

Meniu