Tendințele Modei în 2023

Fashion

Motivele de veselie exagerată au fost puține în 2022, așa că designerii au hotărât să injecteze o doză sănătoasă de serotonină în colecțiile primului sezon din 2023, podiumurile fiind luate cu asalt de culorile îndrăznețe și multitudinea de materiale și croieli.

Pandemia a oferit pentru industria modei o pauză de gândire, o șansă de introspectie a creativității. Primele semne ale sezonuluide primăvară arată o direcție spre ceea ce s-a schimbat la nivel colectiv în mintea tuturor. Pe de o parte observăm expunerea tendinței de lejer, practic, confortabil, pijama-style, în timp ce o altă direcție se îndreaptă spre tot ce s-a pierdut în 2022: celebrările nunților reprogramate sau entuziasmul reluării evenimentelor și petrecerilor anulate.

Rochiile exuberanteModelele înflorate alăturate croielilor inegale sau ieșite din tipar au avut o revenire spectaculoasă în ultimii ani.Popularitatea acestor rochii este incontestabilă și este evident de ce: sunt ușor de purtat, confortabile, și sunt atât de variate încât este imposbil să nu găsești modelul perfect pentru stilul tău.

BlugiiÎn sfârșit jeanșii au revenit pe catwalk. Deși sunt o piesă statement în garderoba aproape oricărei persoane, designerii i-au catalogat în ultimele sezoane ca fiind mult prea basic pentru a-i adăuga în colecțiile lor.Anul 2021 îi readuce în prim-plan într-o multitudine de modele unice.

Umerii Îndrăzneți Modelul iconic de sacou al anilor ’30 s-a întors și este mai solicitat ca niciodată.Probabil cea mai utilizată piesă vestimentară în defilările începutului de an, vine în atât de multe forme versatile încât nu poate fi ignorată.Este ușor de introdus în outfit-urile de zi cu zi, aducând un plus de originalitate.

Cardiganele Cropped –  Deși nu sunt o variantă inspirată pentru toate tipurile de siluete, cardiganele cu lungimea la nivelul taliei sunt probabil vedetele acestui an. Toate marile case de modă le-au abordat, iar materialele  sunt atât de diverse încât sigur te pot scoate cu ușurință din anonimat.

Trendurile post-carantină din 2023 aduc inovație și originalitate îmbinate cu romantism și delicatețe, acestea fiind, desigur, doar primele impresii din industria Fashion exprimate la începutul incert ale noului an.Dacă am învățat cu toții un lucru în anul 2022 este că totul se poate schimba radical într-un timp foarte scurt, astfel că designerii au încercat să aducă un nou suflu de optimism.

Oricare ar fi alegerile tale vestimentare, ține cont că întotdeauna starea de bine trebuie prioritizată.

Stilul se reflectă în atitudinea ta!